Lukk
Meny

Vi er SIGN Arkitektur™

Miljøbilde 354
- et team av kreative, joviale mennesker.
Bli kjent med teamet

Om oss

Les om PROSESSEN

Vi ser på oss selv som et ungt selskap, selv om vi i år fyller 25 år som AS. Firmaet er en videreføring av tidligere Espen Aursand Arkitektkontor AS, men er i dag 100% eid av ansatte. Navneendringen ble gjort i 2019 og vi har siden da vokst jevnt og trutt, selv gjennom en periode med pandemi.

Vår største kunde er det offentlige, hvor vi jobber med helsebygg, skole og barnehage, idrettsanlegg inkl. svømmehaller. Etter dette er det private byggherrer som opptar vårt virke med alle typer bygg, alt fra tilpassing av bolig for universell utforming til flermannsboliger mv.

Vi prosjekterer med mange forskjellige hjelpemidler, med alt fra reelle 3D visualiseringer til fysiske modeller i målestokk. Ofte er den beste innfallsvinkelen penn og papir.

Dyktige medarbeidere gjør at vi kan angripe hvert prosjekt på en unik måte og gjør oss tilpassingsdyktige for å skape unike prosjekter med gode løsninger. Vi mener bestemt at medvirkning fra bruker av bygget er helt avgjørende for at det skal kunne snakke med brukeren. Et godt prosjektert bygg gjør bruken enklere for den som skal benytte seg av det. Det vil være en tidløs tilnærming som vil kunne stå seg i mange år og således klassifiseres som god arkitektur.

FAGOMRÅDENE:

Våre kolleger kan bistå i et bredt spenn av prosjekteringsfag, så som:

  • Arkitekturprosjektering (ARK)
  • Landskapsarkitekturprosjektering (LARK)
  • Interiørarkitekturprosjektering (IARK)
  • Plan og regulering (REG)
  • Ansvarlig søker-funksjon (SØK)
  • Prosjekteringsledelse (PGL)


Adobe Stock 471022594 3

OPPDRAGSGJENNOMFØRING, KVALITETS- OG MILJØSTYRINGSSYSTEM

SIGN Arkitektur™ er sertifisert etter og har et gjennomførings- og kvalitetsstyringssystem i samsvar med NS-EN ISO 9001:2015. Vårt kvalitetsstyringssystem er basert på plattformen MAKS utarbeidet av Arkitektbedriftene Norge AS. Vi er i tillegg NS-EN ISO 14001:2015 sertifisert og Miljøfyrtårn.

Lurer du på hva dette betyr for deg? Se her.


SENTRALT GODKJENT FORETAK FOR ANSVARSRETT ETTER PBL OG BRANSJETILKNYTNING

SIGN Arkitektur™ er tilknyttet:

SIGN Arkitektur™ har sentral godkjenning for aktuelle ansvarsområder i tiltaksklasse 3.
Se også vår særlige satsning på kompetanse.


PERSONVERNREGLER (GDPR)

Vi forplikter oss til å beskytte ditt personvern og personlig data.